Saturday, 24 September 2011

Majlis AidilFitri Di Seagate Pulau Pinang Bersama Warga NEXO


Syukur alhamdulillah Majlis AidilFitri berjalan dengan lancar dan disambut pula dengan hujan rahmat dari Allah swt. Walaupun hujan, rakan-rakan masih bersama untuk menjayakan majlis ini, alhamdulillah. Sebanyak 18 Exora yang telah hadir untuk memeriahkan majlis ini. Semoga silratulrahim ini akan berpanjangan sampai bila-bila, InsyaAllah.

Sekalung tinggi ucapan terima kasih dari NEXO kepada pihak penganjur iaitu En.Fisol Hamdi (G-One), En.Shamsul Anuar (Nuarque) dan En. Mohamad Annuar (Nuarpng) yang telah berusaha keras untuk menjayakan majlis ini. Terima kasih juga kepada Warga NEXO dan semua pemilik-pemilik Exora yang turut hadir tidak kira dari jauh atau dekat iaitu En. Abdul Rahman (Aral@Man), En. Affendy (Gandhi), En.Nasirisham (Sham), En. Zulkifli (Zulmail), En. Shahrul Amri (Jalak Lenteng), En. Ismail (Mail Ila), En.Faizal (Chik), En.Abdul Hapes (Mazterpiece), En.Haneef (Haneef), En.Azizi (Gie_PN), En.Suraitul Amin (Aminyahya), En.Rizuan (Wan), En.Md.Redzuan (wanTU), En.Rahimi, En.Fuad (Art) dan En.Ajis (Vpower) yang datang bersama keluarga dan membawa makanan-makanan yang sedap-sedap berlaka bagi menjayakan dan memeriahkan majlis ini.8.30am menunggu rakan-rakan yang lain 
sebelum berkonvoi ke Pulau Pinang


10.50am tiba di SeaGate Pulau Pinang 
disambut oleh rakan-rakan di sana

Acara bakar membakar dijalankan

Perghhhh!!!...sedap, disponser oleh Zulmail

Air asam special dari Zulmail

Bakar satay yang disponser oleh Gandhi

Penganjur bahagian acara makan panggil makan....
Sebahagian juadah-juadah yang dibawa oleh 
rakan-rakan untuk dijamu selera.

 Acara makan-makan sudah bermula...

Anak-anak pun tak lepas peluang bermandi-manda!!!

Hujan bukan penghalang semangat NEXO!!!
alhamdulillah hujan rahmat......Semoga kita berjumpa lagi di majlis-majlis yang akan datang dan lebih meriah lagi.....InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...