Saturday, 23 June 2012

TT Penang @ FoodCourt Seagate, Penang


Syukur Alhamdulillah TT Penang @ FoodCourt Seagate, Penang telah berlangsung dengan jayanya pada 22 Jun 2012 (Jumaat) 8.30 malam. 

 
TT diadakan di Naza Cafe

Sekalung tinggi ucapan tahniah dari NEXO kepada pihak penganjur iaitu En.Azman Mat Ripin (NEXO43) yang telah berusaha bagi menjayakan TT ini. Terima kasih juga kepada rakan-rakan dari jauh dan dekat yang sudi hadir berTT bersama-sama bagi memeriahkan lagi perjumpaan ini. 


Sebanyak 11 Exora yang telah hadir untuk bersama- sama memeriahkan TT ini. Warga NEXO yang turut hadir pada malam TT berlangsung adalah : En.Azman Mat Ripin (NEXO43), En.Fisol Hamdi (NEXO 09), En.Rizuan Ramli (NEXO26), En.Shamsul Anuar (NEXO28), En.Addy Midi (NEXO36), En.Mohd Zaid (NEXO59), En.Fandy (NEXO 01), En.Khairul (NEXO 11), En.Denz(NEXO34), En.Dzahir (NEXO 63), En.Suhaimi (NEXO 54)

Berbagai-bagai perkara yang dapat dibincangkan pada masa TT diadakan...so tungguuuu event NEXO yang bakal muncul tak lama lagi!!!

Terima kasih diucapkan kepada DJ Naza Cafe yang menghiburkan ahli-ahli Nexo yang hadir berTT. 


Terima kasih juga NeXo ucapkan kepada En.Khairul CID (NeXo 11) kerana sponser air hijau pada malam TT berlangsung....Semoga TT akan datang akan 
lebih meriah lagi.....InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...